s.m
عنوان :

در رفتگی لگن

متخصص ارتوپدی
دخترم بدنیا اومد درچکاپ اولیه دکتر تشهیص در رفتگی لگن یا شلی لگن رو داد سونو هم بردم تایید کردن ارتوپد گفت دوپوشک باهم ببند 3 ماهگی بردمش تهران ک اونم گفت دوپوشک ببند خواستم بدونم ایا درمان میشه

تا شش ماهگی اگر کنترل نشود باید از وسیله ای خاص استفاده شود
کاملا قابل درمانه

الان مشکل دخترم شدیده؟ با همین دوپوشک خوب میشه ؟دکتری ک تهران بردمش گفتن اگه همون اول میوردینش نطر دیگه ای داشتم ولی چون 3 ماهگی اوردینش همون دوپوشک ببندین 6 ماعگی دوباره بیار برای چکاپ .اخه تا جایی ک اطلاع دادم گفتن اگه ی طرفه باشه باعث کوتاهی ی طرفه میشه یا لنگیدن و دیر راه رفتن .ممنون از لطفتون
🙏
ایا مدل خوابیدن تاثیری داره؟ اخه شنیدم میگن ب پهلو نذارین بچه رو ب پشت باید بخوابه فقط

سلام فقط دو تا پوشک بگذارید ومعاینات دوره ای رو انجام بدید

حتما همین کارو میکنم فعلا باید 6 ماهگی ببرم ولی سوال پیش اومد برام موردی نداره ب پهلو بخوابونمش
ممنونم