م.ف
عنوان :

تب

متخصص بیماری های کودکان
سلام دختر من 3 سال و 4 ماهشه
2 روزه تب داره بالای 39
اسهال نداره
استفراق داره
هیچی نمیخوره
2 بار بردیم دکتر
هر چی شربت میدن نمیخوره به هیچ وجه
فقط شیاف میزاریم براش به زور.

خواستم ببینم قرص دیازپام خوبه براش؟
یا ببریم امپول بزنن براش؟

سلام جناب فرجی
با عرض معذرت همین الان متوجه پیام شما شدم
با توجه به تب بالا و استفراغ و بی اشتهایی حتما باید از نزدیک مراجعه و معاینه شوند و انجام ازمایش هم حتما لازم است.
فقط پایین اوردن تب کافی نیست باید علت تب مشخص شود که مشکلات جدی تر نباشد. دیازپام کمکی برای کاهش تب نمیکند فقط اگر سابقه تب و تشنج داشته باشند احتمال بروز تشنج را کمتر میکند (کلا انرا منتفی نمیکند). برای کنترل تب از تب بر مثل شربت ایبوبروفن و یا شیاف استامینوفن استفاده شود و برای معاینه حضوری مراجعه بفرمایید.

🙏