m.z
عنوان :

دست و پادرد شدید

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من هفته 16 هستم و بیمارستان مریم میام و پرونده دارم پیشتون راستش از صبح خیلی ضعف دارم و بی حال هستم واز ظهر هم استخوان درد شدم دست و پام به شدت درد گرفته و گرفتگی بینی هم دارم خواستم ببینم چیکار کنم فقط یه استامینوفن ساده خوردم ولی دردم ساکت نشده

سلام عزیزم صبح یکشنبه بیا اورژانس مریم پزشک متخصص عفونی ببیندت
کرونا رو باید حواسمون باشه
بعد من اتاق عملم بیا اونجا

حتما ممنون
سلام خانم دکتر وقتتون بخیر من اون روز که پیام دادم بعد رفتم تست دادم اول یه تست گرفتن ازم وگفتن مشکوک هست و دوباره یه تست دیگه گرفتن و دیشب اماده شد ب من گفتن باید ب دکتر خودت نشون بدی ما نمیتونیم دارو تجویز کنیم الان من چیکار کنم من کل بدنم درد میکنه همش سر درد و گلو درد هستم همسرم هم تستش مثبت بوده ولی اون ریه هاش هم درگیر شده الان هم تماس گرفتم مریم گفتن دکتر عفونی نیست که بیام اگر میشه شما راهنماییم کنید ممنون میشم ازتون

سلام برو بیمارستان باهنر
اب لیمو وعسل بخور
ومایاعات فراوان

🙏
من دیشب رفتم باهنر و گفتن باید به دکتر خودت نشون بدی جواب ازمایش و واستون ارسال کردم لطفا شما ببینید و بگید کرونا گرفتم یا نه

عزیزم منم حالم خوب نیست برو باهنر دکتر زنان یا عفونی ببیندت