م.ر
عنوان :

درماتیت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام مشکلی که تقریبا همه خانواده من دارن با خودم اینه که سه چهار ساله دچار خارش سر شدید و به نوعی هم ریزش سر می شویم به شخصه به دکترهای زیادی مراجعه کرده ام ولی تاثیر زیادی نداشته و خارش پوست سر همچنان ادامه دارد به خصوص در قسمت جلو سر و باعث ریزش هم شده همه ی دکتر ها می گن درماتیت سبوره است ولی خوب علائم آنچنان شدید مثل قرمزی پوست سر وجود نداره داروهایی مثل کلوتریزون و ترکیبیهای زیادی مصرف کرده ام ولی علاجی نداشته لطفا راهنماییم کنید چه کار کنم و جالبیش اینه که به هر دکتری مراجعه می کنم زیاد جدی نمی گیره و می گه مسئله ای نیست درحالی که داره منو دیوونه می کنه به خصوص اینکه باعث ریزش موهام هم شده البته زیاد نه ولی خوب در قسمت جلو سرم یه مقدار حجم موهام کم شده

با سلام
بله این بیمارى مهمى هست والحق بیمارى ازاردهنده اى است ولازم است سبوروییک درماتیت درمان شود البته این بیمارى ارثى است و احتمال عود دارد ،چربى زیاد موجب تشدید ریزش مو مى شود درمان ابتدایى شوره یا سبوره استفاده از شامپوى ضدشوره هست ولى در مرحله بعد استفاده از داروهاى موضعى ضدشوره که به شکل محلول ویا کرم موجود است وبمدت نیمساعت یا یکساعت روى پوست قرار مى گیرد وسپس شسته مى شود ودرصورتیکه پاسخ به درمان خوب نباشد داروهاى خوراکى توصیه مى شود وهمچنین درمان ریزش مو هم جداگانه باید انجام شود ضمنا داروها وشامپوهاى ضدشوره را متناسب با چرب یا خشک بودن موى سر انتخاب شود