م.ن
عنوان :

شنا

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام خانم دکتر.آیا استخر رفتن در زمان اقدام به بارداری ضرر ندارد و مانع بارداری نمی شود؟؟برای بار اول هست که میخواهم به استخر بروم و میترسم مضر باشد.البته من بیشتر از دو سال هست که اقدام هستم و باردار نشدم.

خیر استخر مشکلى ندارد ولى به علت باردار نشدن ظرف دو سال بهتر است ختما به پزشک مراجعه و درمان شوید

سلام،ممنون از پاسخگوییتون.