س.س
عنوان :

درد زیر شکم

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام . چند روزی هست سر یک ساعت مشخص زیر دلم بشدت درد میگیرد به مدت حدودا 20 دقیقه . حالت گرفتگی و فشار زیادی دارد . به طوری که احساس میکنم به تخمدانهایم فشار میآید البته نمیدانم شاید اشتباه میکنم . حدود 2 ماه گذشته 2 بار اینطور شدم . ولی الان هررروز راس ساعت 2 ظهر .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

عزیزم حتما باید یه سونو بدین احتمالا کیست یا چسبندگی چیزی دارید