س.ر
عنوان :

کرونا

فوق تخصص ریه
سلام من تست کرونام مثبت شده.الان 11 روز ازش گذشته.فقط کمی سرفه دارم گاهی احساس خفیف تنگی نفس.می خواستم ببینم دوران سختش طی شده و کلا چند روز ابتلا به بیماری می کشه؟ ممکنه بازم وخیم بشه.سرفه هام تک و توک هست.چی باید مصرف کنم کلاکی تموم می شه و از کجا باید بفهمم آنتی بادیش هست تو بدنم.واینکه بازم امکان داره مبتلا بشم؟
جواب نمی دین؟

از تاخیر معذور هستم پوزش پوزش
بیماری جدیدی است از فردی به فرد فرق می کند از چند روز تا چند هفته طول می کشد
بله ممکن وخیم شود ولی بسیار احتمال کم است
تک تک سرفه اهمیت ندارد و اگر اذیت نمی کند دارو نمی خواهد

تست انتی بادی بدهید نشان می دهد