ن.م
عنوان :

خونریزی در یائسگی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام ، بنده سونو دادم ، و آزمایش ، دکتر گفت باید پاپ اسمیر انجام دهم ، اما دکترم گفت دهانه ی رحم تنگ است و باید در بیمارستان انجام شود ، میخواستم بدانم شما در مطب انجام میدهید؟ و نظرتان را در مورد نتیجه ی آزمایش را هم به بنده بگویید لطفا.

سلام. انجام پاپ اسمیر در مطب مشکلی نداره ونیاز به بستری نیست. ولی اگر یائسه شده باشید و در سونو ضخامت رحم بیشتر از 5 میلی متر باشه، برای بررسی علت ضخامت کورتاژ تشخیصی و نمونه برداری از رحم الزامیه. در هر حال این کار در مطب و با توجه به تنگی دهانه رحم امکان نداره.حتما باید زیز بیهوشی دهانه رحم باز بشه. شما یائسه شدید؟ وآیا خونریزی نا مرتب دارید؟

از آزمایش هام مشخض میشه که من یائسه شدم یا خیر ؟ الان دو هفتست که خونریزی دارم دخترم

در ضمن ازمایش تیرویید شما سر مرز کم کاری هستش. دو ماه دیکه باید تکرار بشه.

خب این خطرناکه؟ ببخشید که زیاد سوال میکنم

ازمایشات برای یایسگی فرق داره. ولی دو هفته خونریزی تو این سن باید بررسی بشه. اگر چه ظاهرا مشکل جدی وجود نداره. ول من حتما کورتاژ رو توصیه میکنم. اگر چیزی هم باشه

با بررسی زودرس و معالجه به موقع کم خطر میشه.

متشکرم ، آخه بخاطر شرایط کرونا یک مقدار میترسم از شرایط

بله. حق دارید. من بیمارستان لاله هستم. بیمارستان لاله پدیرش کرونا نداره. اگر خواستید بیایین بیمارستان تا وقت بهتون بدم .

با عرض معذرت ، هزینه چقدر میشه ، تست پاپ اسمیر
و کورتاژ تشخیصی
در بیمارستان لاله

بسته به بیمه داره. میتونین تلفنی از پذیرش بیمار ستان سوال کنید