س.م
عنوان :

مشکل معده

فوق تخصص گوارش کودکان
همسر من 52 سالشه
احساس سوزش معده داره (سوزش معده رو سال هاست داره) الان موقع غذا خوردن حس میکنه غذا بالای معده ش گیر میکنه،
مشکلش چیه؟میشه دارویی براش تجویز کرد؟

کپسول امپرازول ترجیحا از شرکت دکتر عبیدی صبح ناشتا یک عدد و عصر قبل از شام هم یک عدد

شربت آلومینیوم ام جی اس بعد از هر وعده غذایی یک پیمانه میل کنید

و قرص دمپریدون یک عدد قبل از نهار و شام

در اسرع وقت لازمه برای تنگی و زخم و موارد مرتبط یک آندوسکوپی هم انجام بده حتما

🙏