ن.ص
عنوان :

برامدگی

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام اقای دکنر
من یه پسر چهار ماهه دارم
ده روز پیش بر روی نوک التش یه برامدگی ایجاد شد(تصویر 1).قرمزی نداره و ادرارش هم مشکلی نداره
به مدت یه هفته پماد هیدروکورتیزون و جنتامایسین دو بار در روز استفاده کردم. برامدگی خوب نشده. بادش کمتر شده ولی پخش تر شده. هفته پیش فقط سمت راست بود الان سمت چپ هم هست(تصویر شماره 2،عکس امروز)
بدلیل کرونا و اینکه نمیتونه ماسک بزنه میترسیم بیاریم مطب
نظر شما چیست؟ از چیه و چجور رفع میشه؟

سلام در واقع حالت تنگی نوک مجرا هست و درمان آن فقط برش جراحی

آقای دکتر کیست ساده نمیتونه باشه؟

عمل جراحی سرپایی؟ و اینکه اورژانسیه؟
پمادی هست که بزنم یکی دو هفته اگه کیست باشه برطرف شه و اگه نشه مطمئن شم تنگی مجرای ادرار؟
حجم ادرارش مثل همیشه است و تک شاخه هم هست. و یک شب خوابید و صبح پا شد اینو در آورده بود