پ.ب
عنوان :

فشار بالا

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خسته نباشید،خانم دکتر من امروز رفتم مرکز بهداشت فشارمو چک کنم فشارم 14روی 8 بود دوبارم چک کردم بفاصله 10 دقیقه،بهم گفتن آزمایش دفع پروتیین بدم.آزمایشو دادم جوابش شنبه آماده میشه.19 مرداد پیشه شما وقت دارم میخاستم بپرسم اگه جواب آزمایشم خوب بود تا 19م چیکار باید بکنم؟؟

عزیزم ازمایش اورژانسی پروتیین بدین که یه ساعته اماده بشه برام امروز بفرستید چون خیلی مهمه و اولین فرصت بیاین با جواب ازمایش ویزیت