پ.ح
عنوان :

تاول دست

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام
مدت یه ماهه که روی دستم حالت تاول ایجادشده اول کوچیک بوداومدم ترکوندم آب ازش خارج شد وبعددوباره رشدکرد وبزرگتره گاهی هم میخاره همش رشدمیکنه
خواستم بینم چکارکنم

سلام شما با حیوان خانگی یا گل و گیاه و خاگ تماس ندارین؟

حیوان نه
اماگل وگیاه وخاک بله

شغلتون هم بگین می خوام بدونم با گوشت و فرآورده های گوشتی و دام تماس دارین یا خیر

خانه دارهستم
اماگوشت گوسفندچن وقت پیش توخونه خودمون چرخ کردیم ودرستش کردیم

یعنی چند روز قبل از این تاول با گوشت تماس داشتین؟

دقیقایادم نیس فک کنم بعدازتماس بااون اینجوری شدم

آیا این تاول چند روز بعد از درست کردن گوشت ایجاد شد؟

به نظرم بله
اماخب دقیق یادم نیس
چون یه ماهه که این هست رودستم

چون ما یه بیماری ویروسی به اسم ارف داریم که از گوشت منتقل می شه و روی انگشت تاول می زنه حداکثر تا 6 هفته خوب می شه
از طرفی قارچ هم می تونه به این شکل تظاهر کنه
بهتره یه اسمیر مستقیم بدین آزمایشگاه هایی که آزمایشگاه قارچ شناسی دارن انجام می دن همون روز جواب رو هم می دن
تهران هستین؟

نه شهرستانم
بگم چه آزمایشی
🙏

از 48 ساعت قبل از آزمایش انگشتتون تماس با آب نداشته باشه و هبچگونه کرم و پمادی به اون انگشت نزنین

باشه من فردامیرم انجام میدم جوابشوبراتون میفرستم
همه آزمایشگاهاانجام میدن یابایدجای خاصی ببرم

شرایط آزمایش رو بخونین از 48 ساعت قبل از آزمایش انگشت مبتلا نباید با آب در تماس باشه

خب من چکارکنم آب بهش نخوره
واسه ظرف شستن وضو وغیره

وضو رو که تیمم کنین برای ظرف و کار و دستشویی هم دستکش بپوشین چاره ای نیست

بله حتما
🙏
پس من چهارشنبه بایدبرم انجام بدم
آهاباشه ازامشب دیگه آب نمیزنم
خیلی لطف کردین خانم دکتر
🙏
ببخشیدخانم دکترمیتونم یه پلاستیک بزارم روش بعدچسپ بندازم تاآب نره روش
یابایدبازباشه حتمادستکش بپوشم
بله حتما
سلام خانم دکتر خسته نباشین
پسرسه ماهه ای دارم که به خاطر آلرژی به پروتیین گاوی صورتش پراگزماشده بااینکه شیرخشک مخصوص آلرژی میخوره اماهمچنان صورتش اگزمامیزنه پماد اگزاسین زدم بدترش کرد خواستم اگه بشه یه پمادترکیبی بنویسین ببرم داروخونه برام بسازن

سلام این مشاوره به اشتباه باز مونده و بسته خواهد شد شما می تونین مجددا از همین پزشک یا هر پزشک دیگه ای مشاوره بگیرین