G.B
عنوان :

درد استخوان

فوق تخصص روماتولوژی کودکان
سلام خسته نباشید دکتر این فعلا گاما اسکن من هست آزمایشات هنوز آماده نشده. درد همچنان به شدت هست لطفا با دقت نگاه کنید چون من خیلی به پزشکا خودمون اعتمادی ندارم و تشخیص خوبی نمیدن!

جواب اسکن طبیعی هست ،منتظر جواب بقیه موارد خواهم بود

گفتگو را باز میگذارم تا جواب های دیگر را هم آماده شد بفرستید

خودتون عکسارو میبینید سالمه؟
باشه من آزمایشاتم آماده شد براتون میفرستم
انشالا که دردام کم بشه چون درد خیلی بدی اذیتم میکنه
ببخشید دکتر یه چیزی هم عرض کنم خدمتتون به هرحال همه چیز رو بدونید شاید بهتر بشه فهمید امروز وقتی بیدار شدم قسمت خارجی ران چپم درد میکرد و بعد که نگاه کردم متوجه شدم یه تیکه دایره شکل ورم کرده و اومده بالا ولی دست میزنم درد نمیگیره ولی ورم کاملا مشهوده
سلام دکتر این جواب ازمایشات من

سلام ،
جواب کلیه آزمایشات خون تقریبا طبیعی هست خداروشکر

اگر علایم ادامه دار هست و کم نشده مراجعه به متخصص مغز و اعصاب از لحاظ بررسی بیماری هایی چون MSو تنگی کانال نخاعی و سایر بیماریهای مشابه هست

پس F.A.N.A چیه که مثبت شده؟

این آزمایش به تنهایی موردی را نشان نمیدهد و در افراد غیربیمار هم ممکن است مثبت باشد

اهان بله مرسی از لطفتون بله علائم هنوز ادامه دار هستند و اذیت کنندست.
و ببخشید pct چیه؟

Pct در آزمایش حجم پلاکت یکی از اجزا سلولهای خونی را نشان می دهد در مورد آزمایش شما مورد مهمی نیست هرچند آزمایشگاه علامت زده ،و باید در قیاس با سایر اجزا خونی تفسیر شود نه به تنهایی

پس الان کار دیگه ای نیاز نیست انجام بدم؟ و همه چیز خوبه؟

عرض کردم خدمتتون،بررسی سیستم عصبی لازم هست

🙏
ممونم.