ع.ح
عنوان :

دل درد و تا پشت کمر ادامه دارد

متخصص جراحی عمومی
4 روز است دل درد شدید و درد تا پشت کمر ادامه دارد و بصورت یکسره درد دارد و متخصص داخلی گفتن سنگ صفرا و التهاب یا عفونت صفرا دارد و نیار به عمل جراحی دارند و بنده تمایل به عمل جراحی توسط جنابعالی دارم

سلام و شب بخیر
فردا صبح ناشتا ساعت 7 صبح تشریف ببرید بیمارستان سلامت فردا بفرمایید دکتر گفته جهت عمل کیسه صفرا بستری شوید ،
یا فردا 9/30 صبح تشریف بیاورید درمانگاه سلامت فردا که شما را ویزیت کنم و وقت عمل برای روزهای بعد بگذارم

سلام فردا 7 صبح حتما خدمت میرسیم چون خیلی درد دارند

تا 12 شب مایعات بخورند صبح ناشتا باشند بیمارستان سلامت فردا در اشرفی اصفهانی. باغ فیض