س.ک
عنوان :

ورم دست بیمار کرونایی

متخصص داخلی
بیمار کرونایی، ورم دست ها از مچ به پایین، یک هفته بیمارستان بستری شدن شش روزه مرخص شدن تو خونه دستگاه اکسیژن میزنیم، بیماری قلبی دارن، انژیو بالن و فنر زدن، سن 78سال، دستاشون از مچ به پایین بدجور ورم کرده

تورم اگر هر دست باشه بیشتر علل قلبی و کلیوی هست. اوره و کراتینین ( تستهای کلیه) باید چک بشه، وضعیت قلبشون در حال حاضرقابل قبول هست یانه؟

اگر یکطرفه دستشون ورم کرده و پوست قرمز شده وگرم تر از دست مقابل باشه عفونت ناشی از آنژیوکت و وصل کردن سرم میتونه باشه. ولی اگر یک طرفه و همراه با درد و کبودی باشه امکان لخته تو ورید های دست هست

ببخشید در متن اولی منظورم هر دو دست بود.