ف.ا
عنوان :

کیست سینه

متخصص جراحی عمومی
سلام وقت بخیر خانم دکتر عزیز
ببخشید عمه ی من قبلا کیست داشتن که نمونه برداری کردن
الان مجدد امروز سونو و مامو دادن که جوابش میفرستم با سونو و نمونه های قبلی
فقط خواستم بدونم موردشون خطرناکه ؟ الان باید چه اقدامی کنن؟
فرستادم خدمتتون خانم دکتر

سلام
کیست نامنظم بوده و وکیوم کردید که انتخاب خوبی بوده. در مورد خطرناک بودنش باید جواب پاتولوژی رو ببینم.

نمونه برداری باید انجام بدن خانم دکتر؟

وکیوم که شده. نمونه برداریه. جواب پاتولوژی اماده نشده؟

ببخشید خانم دکتر دوتا از گزارش ها مربوط به سال های قبل هست
این دو گزارش جدید هستن

عزیزم جواب نمونه آزمایشگاهی رو باید ببینم.

ندارن همچین گزارشی
ممنون لطف کردین

چطور ممکنه؟
نمونه وکیوم رو ندادن آزمایشگاه؟

اجازه بدیم من مجدد مدارک رو چک کنم. مطب هستم. با تاخیر پاسخ میدم

چشم ممنونم

وکیوم مربوط به چند سال قبله.
تاریخ بقیه رو نمیبینم.
من برای اظهار نظر نیاز به سونوگرافی و ماموگرافی جدید دارم و البته جواب اون نمونه وکیوم

ممنونم
خانم دکتر این دو امروز انجام دادن
جواب پاتولوژی قبلی روًندارن

با توجه به همین سونو که میفرمایید جدیده، یک کیست در پستان راست کمی مشکوکه، خیلی جای نگرانی نیست، اغلب اینها خوبن ولی تشخیص قطعی با نمونه برداریه.
چون ظاهر خیلی بدی نداره میتونین به جای نمونه گیری،یک سونوگرافی به فاصله کوتاه سه ماهه انجام بدین. اگه تغییری نکرد ممکنه نیاز به بیوپسی مرتفع بشه و بتونیم چکاپ شش ماهه در نظر بگیریم.

شرمنده کردین خانم دکتر خیلی لطف کردین یه دنیا ممنون

خواهش میکنم.
سوال دیگری ندارید؟