م.ح
عنوان :

اختلال تنفسی

پزشک عمومی
سلام جناب دکتر...
من یه مشکلی دارم.27 سالمه.مرد هستم.حدود 3 ماه پیش مبتلا به کرونا شدم (گوارشی) و خداروشکر رد کردم.ولی بعد اون نه حس بویاییم و نه چشاییم مثه سابق شده.الان مشکلی که دارم اینه که موقعی که میخوام بخوابم دچار وقفه تنفسی میشم.ینی بدنم که میخواد وارد اولین چرخه خواب بشه، تو همون دقایق اولیه دچار مشکل میشه.نفسم یهو قطع میشه و بیدارم میکنه.انگار یه نفر دستشو گذاشته رو بینیم و نمیذاره نفس بکشم.منم مجبور میشم تند تند نفس بکشم.یه حالت خفگی مانند.دقیقاً مثه آپنه تنفسی تو خواب، با این تفاوت که من تو خواب نیستم (میخوام بخوابم).ینی حالت نیمه هوشیاری و گاهاً تمام هوشیاری دارم.خواستم ببینم مشکل چیه؟
ممنون میشم راهنماییم کنین...

سلام وقت بخیر . نکات ساده مثل بالا بردن بالش و مصرف نکردن کافئین و ادویه جات در شبهارو رعایت کنین اگه بهتر نشد میتونین برای انجام تست ریه به متخصص ریه مراجعه کنید