ن.ج
عنوان :

کرونا

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام جناب دکتر چند روز پیش مزاحمتون شدم امروز جواب pcrام اومد مثبت بود ،با توجه به اینکه چند روز پیش علایم گوارشی داشتم و الان برطرف شده فقط گاهی حس میکنم حین حرف زدن نفس کم میارم ،چه اقدامی باید بکنم ،چه داروهای بخورم و همچنین رژیم غذاییم به چه صورت باشه ،و اینکه لازمه به عفونی مراجعه کنم یا قرنطینه بشم فقط

سلام
در صورتیکه تنگی نفس دارید و یا حین صحبت کردن نفس کم میاورید،باید مجددا معاینه شوید

سلام
درصورتی که تنگی نفس داشتید باید مجددا معاینه شوید

مصرف کلروکین فسفات یا کلروکین سولفات لازمه ؟
تشکر

نگران نباشید
هر موقع تونستید، حضوری تشریف بیاورید