ا.ص
عنوان :

بوی دهان

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام
جناب دکتر من 5 سال هست که مشکل بوی دهان دارم،به طوریکه متوجه شدم از اطرافیان که دهانت بو میده و خودم احساس نمیکنم بجز گاهی که دستمو جلوی دهانم میگیرم،دکتر گوش حلق و بینی گفت مشکل لوزه داری که باید در بیاری ولی چندتا دکتر دندان گفتن که نه ما اصلا لوزه نمیبینیم،من آزمایش مشخص برای معده ندادم ولی آزمایش کلی دادم و مشکلی نیست،31 ساله هستم و خانم،مشکل خاص معده ندارم ولی کمی زیاد نفخ میکنم مخصوصا با خوردن بعضی مواد مثل سیب زمینی و هندوانه و مواد با طبع سرد،مشکل سفید شدن زبان هم گاها دارم که با مسواک تمیز میشه شبها،الان واقعا نمیدونم مشکل از کجا ناشی میشه،چون من واقعا اذیت میشم،اگه مشکل از معده بود که لابد یه سوزش یا دردی باید وجود داشت، با مسواک زدن حل نمیشه بوی بد و اکثر اوقات هم هست،ولی وقتی از راه بینی نفس میکشم بوی بد احساس نمیشه
متشکر

ممنونم،مشکل دندان نبوده،من آزمایش که انجام شد جواب را میفرستم خدمتتون