س.غ
عنوان :

تیروئید

فوق تخصص نوزادان
سلام .مادر نوزاد غلامعلئیی هستم .35 روزه .سابقه بستری تو nicu
آزمایش تیروئید رو تکرار کردیم
قرص لووکسین هم دو روز ندادیم بهش باز بهش بدیم ؟

سلام خانم غلامعلی چقدر لووتیروکسین بهش می دادین؟ چون نوزاد شما در طالقانی کم کاری تیروئید داشته و دارو شروع شده الان کاملا پرکاری پیدا کرده شاید دارو رو خیلی زیاد میدین؟ وزنش رو هم بفرمایین

نصف قرص داخل 5 سی سی آب حل شود
3 سی سی به نوزاد خورانده شود
وزن نوزاد 2*****900

بسیار خوب لطفا تا 10 روز دارو به کوچولو ندین و بعد مجددازمایش انجام بدین تا کاملا اثر دارو از بین رفته باشه در صورتیکه تو ازمایش نهایی باز هم پرکاری باشه لازم میشه درمان پر کاری انجام بدم که کملا عکس ازمایشات زمان بستری میشه

امروز nicu بودم اونجا هم پرسیدن برای قرص گفتن اندازش درسته
روز ترخیص هم خودشون این توضیح رو برای قرص دادن