س.ب
عنوان :

پوسته سر

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام من 25 سالمه آقا هستم 6 ماه پیش ار شامپو پرژک استفاده کردم سرم پره پوسته شد بعدش هد اند شولدرز گرفتم مدل mentolrefreash خیلی عالی بود همش از بین رفت فقط یکم ریزش گرفتم اما پوسته ای نبود و متاسفانه این شامپو هیچ جا موجود نیست شامپو مای مدل روزانه موهای معمولی گرفتم که اونم خوب بود پوسته نزد سرم اصلا ولی ریزش یکمی بود تا اینکه رفتم ارایشگاه موقع شستو شوی سر از شامپو پرژک استفاده کرد فکر نمیکردم با یبار اینجوری بشه از اون روز تا الان دوباره پوسته زده از داروخانه شامپو eviderm گرفتم زدم فوقلعاده بدتر شد انقدی که انگار برف شادی زدن روی سرم بعدش شامپوی rose and rose گرفتم اونم همینطور و بعد ضد شوره سریتا که اونم فایده نداشت دوباره مای زدم خیلی کمتر شد ولی بازم هست
خسته شدم ضد شوره میزنم پوسته ها بزرگ و زیاد میشن
نمیدونم باید چیکار کنم مای هم میزنم کمتر میشه ولی از بین نمیره هداندشولدرز هم نیست دیگه

سلام شامپو کتو کنازول دو درصد سه بار در هفته هر بار دو دست دست دوم سه دقیقه بمونه و بعد آبکشی کنین سه ماه استفاده کنین و بعد به من اطلاع بدین
متاسفانه شوره و پوسته تمایل زیادی به عود داره اگه به شامپو کتوکنازول خوب جواب نده می شه داروی خوراکی و موضعی هم داد

بله چشم