ه.ح
عنوان :

برفک دهان

متخصص بیماری های کودکان
سلام
دخترم 9 ماهش هست یک ماه هست که توی دهانش برفک زده و داروی نیستاتین 5روز روزی 4بار دادم خورده
و 5روز هم با گوش پاک کن زدو توی دهنش
و متاسفانه نرفت
بعد از اون 5روز دارو بنفش رنگ رو روزی 2بار ریختم دهنش ولی باز هم نرفت

لازم به ذکر هست که وقتی گاز استریل میکشم توی دهنش همش ون کنده میشن ولی بازم بوجود مییاد

دخترم شیر خشک نان میخوره و شیشه شیرش هم مرتب میشورم و میجوشونم با نمک
تمام اسباب بازی هاشم هر روز میشورم

به نظرتون راهی هست برای درمان؟؟؟؟

شیر مادر هم میخوره یا فقط شیر خشک؟

از وقتی که دهنش برفک زد دیگه شیر خودم رو نخورده

اگر سینه شما رو هم میخوره هم زمان باید دارو به سینه تون هم میزدید.اگه فقط با شیشه شیر میخوره،کپسول فلوکونازول 100 میلی بخرید،پودر داخل کپسول رو نصف صبح و نصف شب در آبذحل کنید و به بچه بدهید.داروی بنفش هم روی برفک ها روزی 3 بار بمالین

داروی بنفش رو چند روز بمالم
؟

اگه سینه مادر رو حتی کم میگیره به سینه مادر هم داروی بنفش بمالید

چند روز
روزی 3بار بزنم ؟
با این روش خوب میشه؟؟؟؟؟
قرص فلوکونازول 100 برای نوزاد مضر نیست؟؟؟
🙏