M.D
عنوان :

کبودی انگشتان پا

فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی
سلام روزبخیر، مادرم 47 سالشونه چندسال کمخونی داره و در حال حاضر قرص فولیک اسید و هماتینیک روزی یک عدد استفاده میکنه. یه مدت انگشتای شصت پاش درد میکنه و کبود شده وقتی راه میره پاهاش درد میکنه خودشون میگن خشک میشه پاهام، تازگیا پیش متخصص ارتوپد رفتن برای انگشتای پاشون ایشون با توجه به ازمایشا گفتن باید برن پیش متخصص خون. ازمایشات پیوست شد خدمتتون. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

لطفا هماتینیک رو قطع کنید وسطح اهن رو بعد از سه روز چک کنید مادر شما تالاسمی مینور هستند

ازنظر کبودی انگشت نیاز به معاینه وجودداره
اگه درد داشته باشه باید نظر نقرس بررسی بشه

این ازمایش هارو زمانی که انجام دادن 4روز هیچ دارویی مصرف نکردن بعد انجام دادن. درضمن بدنشونم کبود میشه.
کبودی انگشتشون رو فشار میدن دردی نداره ولی کلا ساق و ران پاشون درد میکنه که فکر میکنم مربوط به آرتروزشون باشه دکتر ارتوپد جدیدا بررسی کردن.
الان برای کمخونیشون همین دارو ها کافی؟ کبودی پاشون خطرناک نیست؟ اگر لازمه برای نقرس بفرمایید چه ازمایش و اقداماتی انجام بدن.