م.ب
عنوان :

درد و تب

فوق تخصص روماتولوژی کودکان
سلام اقای دکتر وقت بخیر من قبلا راجب بیماری دخترم باهاتون صحبت کردم قرار شد هر موقع تب کرد بیارم شما ببینید میتونم بعد از ظهر بیارم بیمارستان آقای دکتر من الان بیمارستان تماس گرفتم گفتن شلوغه شاید نشه آقای دکتر دختر من یکماه منتطرم یروزی تب کنه که شما تشریف دارید بیمارستان بیارم بچرو از نزدیک ببینید
آقای دکتر میشه من امروز برو بیارم تب بعدیش معلوم نیست چه روزی میشه
ِسلام آقای دکتر شرمنده من مزاحم شدم دوشنبه دخترم و اوردیم پیش ما برای تب های دوره ای و براش سونو شکم و لگن نوشتین من یادم رفتم بهتون بگم بیمارستان سونو شکم و لگن انجام داده بود وقتی بستری بود ولی اگه به نظر شما مارلیک بهتر و دقیق تر هست من رشت هستم انجام بدم

سلام،خواهش میکنم ،بله دیده بودم اما اگر براتون مقدور هست مجددا مارلیک یا سپهر انجام دهید