م.ط
عنوان :

شیمی درمانی یا پرتودرمانی

متخصص رادیو آنکولوژی (رادیوتراپی-آن ...
سلام وقت بخیر، توده با عمل جراحی از ران خارج شده و با توجه به ابعاد و نوع که سارکوم میکسوئید تشخیص داده شده و همینطور نتایج ctscan که پاک هستند آیا به نظرتون نیاز به شیمی درمانی هست یا پرتودرمانی کافیه. ممنون میشم بررسی بفرمایید و مدارک به پیوست خدمتتون ارسال شده. تشکر

قبل از همه این کارها باید اول، جراحی کامل و صحیح جهت بیمار انجام شود.

بعد از آن بسته به نتیجه جراحی و پاتولوژی و بازخوانی لام ها، نوع درمان تکمیلی که رادیوتراپی یا شیمی درمانی یا هر دو هست، تغیین میگردد.

سلام خیلی ممنون بابت توضیحات، طبق صبحت پزشک جراح، توده به طور کامل و با دقت خارج شده، عمل جراحی به چه دلیل هست ؟
تصویر انتهایی مربوط به پاتولوژی اولیه بوده و تصویر سوم پاتولوژی جدید به همراه IHC هست که دیروز دریافت شده