r.s
عنوان :

خستگی وگرفتگی

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام
وقتتون بخیر
من 28 سالم هست
و مدت زیادی هست تقریبا تمام طپل روز خستگی مزمنی دارم و یه مدتی هست صبح که بیدار میشم کل بدنم انگار کوفته اس و قسمت پشتم و ساق پام گرفتگی شدیدی داره ،
میخواستم از خدمتتون بپرسم که احتمال اینکه آرتروز باشه هست و یا اینکه چه احتمال دیگه ای میدین ؟
کمبود ویتامین د ندارم
ویتامین د مصرف کردم قبلا و بعدش که آزمایش دادم نرمال شده ولی لبنیات نمیتونم مصرف کنم روده ام مشکل داره
🙏