ب.ن
عنوان :

علایم کرونا

متخصص جراحی عمومی
سلام
وقت بخیر
من دو روز هست که گلو درد خفیف دارم .فکر میکردم بخاطر خوردن خربزه هست چون قبلا هم خربزه میخوردم گلو درد داشتم.ولی امروز صبح چند تا سرفه که از صبح دیگه سرفه نداشتم
تب رو هم چک کردم 36 درجه بود
ولی گلو درد رو دارم همچنان
ممکنه کرونا باشه؟من یه پسر 20 ماهه دارم ولی همسر و پسرم سرفه و تب ندارن
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام، باتوجه باینکه علایمتون تازه شروع شده نمیشه گفت کرونا هست یا نه

اگر ادامه داشت تست بدم؟
و برای پسرم چیکار کنم از من نگیره

بنابراین طی چند روز اینده رعایت نکات بهداشتی و توصیه های پیشگرانه کرونا رو رعیت کنید تا مشخص بشه علایم به کدوم سمت پیش میره

🙏