س.م
عنوان :

رفلاکس

متخصص بیماری های کودکان
با سلام اقای دکتر پسر من چهار ماهو بیست و پنج روزشه .رفلاکس شدید داره طوری که از درد معده چند گریه های خیلی شدید داره .مدام ی چیزیو میجوه .اشتها نداره .و آروغ که میزنه حالش بد میشه .قبلا شما بهش امپرازول و باکلوفن دو تا 1/4داده بودین روزها خوب بود ولی شبها بی قراری و بی خوابی داشت.بعدش عوض کردین گاویسکون دو بار 1/5سی سی و بکلوفن دو بار 1/6دادین الان برعکس شده شبها اروم میخوابه ولی روزها باز گریه های شدید داره .اشتهاشم همچنان کمه و مدام ی محتویات معدش میاد تو دهنش قورتش میده .الان باید چیکار کنم اقای دکتر .قبلا نکسیوم خورده بی فایده بوده .موتلیوم استفاده نکرده چون شربتش تازه از اهواز بدستم رسیده ولی استفاده نکردم .امپرازولم نمیتونست ساشه هاشو قورت بده بالا می اورد.وزن پسرم هشت و دویسته
ی سوال دیگه هم داشتم اینکه تو اینترنت نوشتن شربت گاویسکون ب خاطر المینیومش بیشتر از دو هفته استفاده نشه نرمی استخوان میاره .با توجه ب اینکه پسر من رفلاکسش شدیده و احتمالا مدت زیادی باید دارو بخوره نظر شما چیه
پسرم شیر خشک بیومیل ای ار استفاده میکنه .شما حدس میزدین حساسیت داشته باشه زاتیدین دادین چند روز استفادع کردم بی تاثیر بود قطع کردم .شیرشم بیومیل ال اف کردین تاثیری تو درداش نداشت فقط از مزش خوشش نمی اومد برگردوندم ب ای ار

سلام بله اگر تست شیر را انجام نداده اید میتوانید همان ای آر را استفاده کنید
بکلوفن ظهرها 1/4
موتیلیوم شب ها 2 سی سی
گاویسکون هر زمان بی,اشتهایی یا بی خوابی داشت 1/5 سی سی

معمولا کافی خواهد بود مگر در موارد حساسیت شیر و غذا باشد یا مشکلات دیگر مانند سنگ صفرا با کلیه که باید زیر نظر پزشک معالج بررسی شوند