ف.م
عنوان :

سلام آزمایش خون

متخصص داخلی
در آزمایش خون crp 30 هست و esr 43 هست مادرم 74 سالشه وقت دکترش دوشنبه است جواب آزمایش رو گرفتیم میخواستم نظ تون بدون
منتظرم
سلام کرج هستیم /بی حال می شود بعضی مواقع لرز دارد کلا هم بی حال هست
الان دو سه ماهی هست اینجوریه بی حال و لرز
احساس میکنه بدنش یخ کرده البته همیشه اینجوری نیست بعضی مواقع حالتش فرق میکنه

با سلام و وقت بخیر، در آزمایشاتشون قند خونشون بالاست که میتونه علایمشون رو توجیه کنه.کم خونی دارن که حتما باید بررسی های تکمیلی انجام بشه، تب و بدن درد و سرفه هم دارن؟

خبلی کم بعضی موقع کمی تب داره ولی سرفه نداره
بدن درد هم خیلی کم
Crp و esr بالا نشونه چی هست

آزمایش ESR که نسبت به سنشون خوبه
ولی CRP بالاست که میتونه علت های متفاوتی داشته باشه از جمله عفونت های مختلف ویروسی و باکتریال، روماتیسم، و التهاب ارگان های مختلف بدن، حتما باید آزمایش تکمیلی دهند.