آ.ت
عنوان :

سرفه

متخصص بیماری های کودکان
سلام دخترم 46 روزش هست گرفتگی بینی داره اول صبح بیشتر هست بیمارستان گفتن برای نوزان طبیعی هست قطره بینی دادن ولی از دیروز سرفه میکنه تو خواب سرفه نمیکنه وقتی از خواب بیدار میشه تک سرفه میکنه زیاد نیست یک بار یا دوبار سرما خورده یا طبیعی هست

سلام.وقت بخیر.گرفتگی بینی طبیعیه ولی سرفه نه.استفراغ یا بیقراری نداره؟

نه هیچ کدوم و نداره
خوب سرفه نشونه سرماخوردگی هست
باید چی بهش بدم

نه.تو بچه 46 روزه به همین راحتی خودتون تشخیص میذارین؟.ممکنه ریفلاکس باشه.به هر حال شربت سرفه و سرما خوردگی تو این سن ممنوعه.اگه سرماخوردگی باشه و در معاینه عفونتی نداشته باشه فقط قطره بینی میدیم تا دوره بیماریش تموم بشه.اما اگه عفونت داشته باشه برحسب شدت بیماریش تصمیم به تجویز دارو میگیریم

اگر هم سرفه به دلیل ریفلاکس باشه که درمانهای دیگه ای داره.سرفه به دنبال حساسیت هم داریم.پس کودک شما چون تو سن حساسیه باید حتما معاینه بشه توسط متخصص اطفال و بعد که علت سرفه مشخص شد،براش درمان شروع بشه

تاکید میکنم که شربت سرماخوردگی و شربت سرفه در سن نوزاد شما خطرناک و ممنوعه