ع.ک
عنوان :

افسردگی،اضطراب،مشکلات گوارشی،

متخصص روانپزشکی
سلام اقای دکتر خسته نباشید من اقایی 28 ساله هستم از بچگی زودرنج و گوشه گیر بودم و وسواس توهین به مقدسات هم داشتم که خیلی اذیتم میکرد اینا همش ادامه داشت رسیدم 18 سالگی دعوام شد یشب انداختنم بازداشتگاه اونجا خیلی تاریک بود خیلی ترسیدم گریه کردم از بچگیم از جاهای تاریک وحشت داشتم فرداش آزاد شدم بعد سه روز یهو افسردگی شدید گرفتم خیلی دلم گرفته بود رفتم متخصص داخلی فلوکستین و پرانول داد خوردم بدتر شدم تو یه ثانیه هزار تا فکر تو زهنم ردوبدل میشد و اسهال و بی اشتهایی هم به مشکلم اضافه شدم چند بار دیگه پیش اون متخصص داخلی رفتم هی دارو عوض میکرد ولی بی تاثیر بود کل دنیا جلو چشام یه جور دیگه شده بود رفتم پیش روانپزشک هم یسال دنورین و والپروئات خوردم اونم بی تاثیر بود این اواخر پیش روانپزشک رفتم دلوکستین داد خوردم بد نبود ولی بدنم کهیر میزد قطش کردم و داروهای دیگه مث سرترالین خوردم ولی خیلی خابالودم میکنه و بدتر میشم درکل دارو میخورم بدتر میشم الانم که ده ساله میگزره هنوز مشکلات گوارشی دارم افسردم اضطراب دارم بنظر شما مشکلم چیه؟درمانش چطور یه ممنون
سلام

با سلام. افسردگی و اضطراب مزمن با شروع از دوره کودکی نیاز به درمان هم دارویی و هم رواندرمانی داره. اگرچه چند دارویی که مصرف کردید یا بی اثر بوده یا عوارض داشته ولی داروهای متعدد دیگه ای هست که میتونه سازگار و موثر باشه و باید تحت نظر روانپزشک تجویز بشه. رواندرمانی توسط روانشناس هم در کنار دارو خیلی کمک می کنه. اغلب افرادی که پیگیری جدی درمانی دارند نهایتا به وضعیت قابل قبولی می رسند اگرچه در این موارد درمان طولانی مدت لازم هست.