N.ر
عنوان :

خواب رفتگی پا و دست و بی حسی پا

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
با سلام و خسته نباشید مدت 2 سال است که زایمان کردم از اون زمان به بعد زمانی که به پشت میخوابم سریعا دو تا پاهام بی حس شده و از کار میوفتد جوری که اگر همون لحظه بلند بشم میخورم زمین و نمیتونم روی پاهام بایستم و اینکه وقتی فشار عصبی داشته باشم دست چپم بی حس شده و در طول روز بیشتر اوقات دست چپم از ناحیه انگشت خواب رفته و گزگز میکنه. زایمانم بی حسی سزارین بود که 3 بار سوزن در کمر فرو رفت و اینکه یک حادثه هم برای گردنم پیش امده ولی با عکس بردراری چیزی نشون داده نشد البته برای 8 سال پیش هست. میشه راهنمایی بفرمایید. ممنونم

سلام شما حتما باید معاینه شوید که در صورت نیاز بررسی های پاراکلینیک جهت شما درخواست شوذ

با سلام و خسته نباشید خیلی ممنونم از شما پزشک محترم و اینکه شما با این اطلاعات به چیزی مشکوک هستید؟ البته خواهرم هم ام اس دارن من بیشتر برای این مسئله میترسم و اینکه ادرس مطب شما در ساختما کورش عظیمیه هست؟