م.ج
عنوان :

درد سنه و تنگی نفس

متخصص داخلی
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت جنابعالی
بنده خدماتی هستم سنم هم 31 سالمه حدود 20 روز پیش اداره مارا با وایتکس شستن دقیقاً از همان روز دو ساعت بعد از رفتن به منزل درد زیر قفسه سینم شروع شد و بعد از گذشت یک روز تنگی نفس و گاه گاهی اوقات تیر کشیدن سمت قلبم شروع شد که روز به روز درد سینم بیشتر میشد پیش متخصص هم رفتم ایشان شربت ( تفلی جی و اسپری آبی تنفسی) تجویز کردن الان بعد از گذشت تقریبآ 20 روز از پری روز درد سینم خیلی خیلی بهتر شده ولی تنگی نفسم هیچ فرقی نکرده
خواهش میکنم کمکم کنید خیلی خیلی میترسم شبها که میخوابم امیدی به صبح بیدار شدن ندارم ممنونم

سلام عذر خواهم از تاخیر پاسخ گوشی در. دسترسم نبوذ

سلام آقای دکتر وقت بخیر نخیر والله رفتم متخصص گفتن چیز خواستی نیست واسه استفاده از وایتکسه الان درد سینم خوب شده فقط دو سه روزه هر چند ساعت یکبار یه گرفتی زیر قفسه سینم میشه و تنگی نفس هم بهتر شده اونم روزانه چندبار میاد سراغم،، هردفع هم تقریبآ بین 5 تا 20 دقیقه این گرفتگی زیر سینه با تنگی نفسم طول میکشه

شما نفرمودند عکس و نوار قلب گرفته آید یا نه

نخیر

اگر درد ادامه دارد یک عکس و نوار قلب بگیریذ

پیش متخصصی که رفتم گفتن آزمایشگاها الان خیلی آلودن اگر برید مریض میشد نفرستاد بنده رو
🙏

بالاخره اگر درد ادامه دارد باید این اقدامات انجام شود واگر تحمل دارید تا چند وقت دیگه صبرکنید