ع.ع
عنوان :

فلج بل

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
همسرم بنا به تشخیص پزشک عمومی دچار فلج بل شده و دارو تجویز کرده وگفته است اگر بعد از دوهفته خوب نشد فیزیوتراپی انجام بدهد آیا نیاز نیست فیزیوتراپی را زودتر شروع کنیم

با سلام و ارزوی سلامتی .یکی از درمان های اساسی در فلج بل فیزیوتراپی است و مسلما هر چه فیزیوتراپی زودتر شروع شود نتیجه درمان بهتر خواهد بود.البته فیزیوتراپی بیش از اندازه نیز می تواند مانع از رشد عصب بشود.نوع فیزیوتراپی نیز بسیار مهم است .در هدف اول عضله بایستی حداقل 50-30 بار با جریان الکتریکی منقبض شود.استفاده از جریانات دی سی با شدت کم و لیزر درمانی نیز در بهبود بیماری موثر می باشند