م.ب
عنوان :

میگرن

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام خانوم دکتر من مریض خود شما هستم میگرن دارم بهم داروهای دپاکین 500،پرپرانول 20،نوریپتیلین 10،ریزاملت10 داده بودید من تمامی قرص هارو قطع کردم حدود 6ماه پیش چون حالم کلا خوب شده بود ولی دوهفته پیش مجدد سردرد شدید گرفتم قرص ریزاملت10که داده بودید را خوردم سردردم را خوب کرد ولی عوارض این قرص حدود یک دوهفته هستش که کلا منو به هم ریخته، سرگیجه شدید ،احساس گرما و سرما، بی حالی، تاری چشم ،تنگی نفس، حالت تهوع ،خشکی دهان ،سرکردن بدن بهم داده اگر مشکلی نیست داروی دیگری برام توی این پیغام بفرستید که خودم از داروخانه بگیرم شماره پرونده من تو مطب شما هم:803
نام بیمار:محمد رضا بازدار
اگر چیز دیگری هم می خواهید بگید که براتون بفرستم
من قبلا هم ریلایف 500 استفاده می کردم ولی ریلایف پیدا نمیشه باتشکر

سلام این علایم عوارض این قرص نیست بهتره حتما یه ازمایش و معاینه بشید و اینکه قطع یکباره این دارو ها اصلا کار درستی نبوده و باید. داروها کم کم قطع میشد

من قبلا هم باشما در این باره صحبت کرده بودم
ولی میگم حدود 6ماه بود که کاملا خوب شده بودم

درحال حاضر اگر فقط این علایم را دارید ارتباطی به مصرف ریزاملت نداره چون این دارو سریع اثر است و نیمه عمر خیلی کوتاهی داره و عوارضش اصلا به این شکل نیست که تایک یا دو هفته بماند به هر حال این علایمی که شما دارید میتونه علت دیگه ای داشته باشه و باید معاینه بشید و ازمایش بدید

خانوم دکتر ببخشید یک سوال داشتم من اگر ریلایف 500 بخورم ولی سردردم خوب نشه و بعد ریز املت 10 بخورم مشکلی برام پیش می آید

کلا مصرف زیاد این داروها در ماه اصلا توصیه نمیشه چون وابستگی ایجاد میکنه این داروها برای زمانی است که سردرد کنترل شده و در ماه یک یا دو بار فقط سردرد تکرار بشه که در اون صورت مصرف یکی از این داروها را در زمان سردرد توصیه میکنم در غیر این صورت باید مجدد تحت درمان باشید

🙏