م.ک
عنوان :

قرص لوکسیم 20 وکلر دیازپوکساید

متخصص روانپزشکی
سلام دو روز پیش توولیعصر مزاحمتان شدیم این دو دارو را برای افسردگی حادم تجویز کردین ولی الان دو شب هردو رو به فاصله 5 دقیقه از هم مصرف میکنم ولی لرزو پاهام یخ میکنه وتعریق زیاد در قسمت بالا تنه وسرم دارم فک هم موقع حرف زدن درد میکنه سفت میشه
قرص های لوکسیم 20 با کلردیازپوکساید5
احساس ضعف و اشتهامم کم شده
قرص لوکسیمو نصف میکنم
گفتین تا یه هفته

سلام
این عوارض معمولا گذرا هستن .ولی اگه خیلی اذیت میشین لوکسیم رو قطع کنید و یکشنبه مراجعه کنید تا دارو ی دیگه ایی جایگزین کنیم.

🙏
سلام شرمنده خانم دکتر قندم وفشار خونم بالاست میترسم بیام بیمارستان اگه بشه دارو رو برام اینجا تجویز کنین یا آدرس مطب بدین