m.a
عنوان :

بینی

متخصص گوش، حلق و بینی
سلام ببخشید نوزده سالمه نمیدونم چرا ولی هر چند ماه یک بار داخل دماغم یکم تیر میکشه البته یک طرف دماغم و به خاطر کرونا زیاد دست داخل بینیم نکردم و یکم زخم و خشک شده بود ولی یکم از قبل اینطوری میشد وقتی دست بهش میزنم سوز و تیر میکشه

با سلام خشکی مخاط بینی میتواند باعث سوزش و درد گهگاه باشد هر چند معاینه دقیق جهت تشخیص الزامیست
میتوان به طور موقت از مرطوب کننده بینی مثل قطره کلرور سدیم استفاده کرد و چنانچه همچنان علایم داشتید حتما برای معاینه مراجعه کنید