م.ح
عنوان :

عفونت شدید معده

فوق تخصص گوارش و کبد
با سلام و خسته نباشید ..بنده 2 ساله که متوجه شدم عفونت شدید معده دارم و از کودکی رفلاکس معده داشتم الان 10 روز از ماه مبارک رمضان رو روزه گرفتم از طریق یکی از دوستان بهم اطلاع دادن که روزه عفونت معده بنده رو تشدید میکنه و روزه گرفتن درست نیست میخواستم اطلاعاتی در این مورد داشته باشم ممنون
جناب دکتر لطف میکنید پاسخ بدین ممنون

خیر ارتباطی بین روزه و تشدید عفونت معده وجود ندارد

ممنونم اقای دکتر
سلام جناب دکتر ببخشید اگر امکانش هست قرصی برای کم کردن عفونت معده بهم معرفی کنید