م.ح
عنوان :

کلیه حاد

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
باسلام.پدرم دیابت با آنژیو گرافی که انجام دادن سه تا از رگای قلبشم گرفته...اوره و کراتین خونشم بالاس..کم خونی هم داره...یک ماه بیمارستان بستری بود برای قلب واسه اینکه عمل باز انجام بده ...ولی نتیجه ای نداش و مرخصش کردن...ادم ریه داش که متخصص ریه گفتن حتما باید دیالیز بشه و به دکتر کلیه ارجاعش داد...دکتر کلیه هم دستور چهار جلسه دیالیز دادن...الان بعداز چهار جلسه میگن باید دیالیز هفته ای 2تا3بار انجام بشه...این چند وقت در روز 2بار مدفوع داره...ادرارشم حدود1000سی سی در روز...بنظر شما امکان بهبود کلیه ها هست بدون دیالیز...تنگی نفسشم بهبود یافت بعد از دیالیز

سلام،لطف کنید این سوال را از همکاران نفرولوژیست(داخلی کلیه)بپرسید