س.م
عنوان :

احساس دیوانه شدن احساس پوچی (پانیک)

متخصص نورولوژی(مغز و اعصاب و ستون ف ...
سلام دکتر وقتتون بخیر بنده 21سالمه و یک جوان استرسی هستم در حدی استرسی هستم که نسبت به برخی از احساسات زود استرس میگیرم گهگاهی فکرم الکی مشغول میشه و هرچی میخام خودمو کنترل کنم نمیشه حالا جدیدن چند روز ی هست که یه افکار نگران کننده ای سراغم میاد و ترس و استرس ولم نمیکنه و گهگاهی که سرگرم چیزی میشم یادم میره این علائم رو دارم:تغییر آهنگ ضربان قلب وتپش قلب، عرق کردن، لرزش، گیجی، احساس از دست دادن تعادل، احساس هراس، ترس و تشویش، بدخوابی احساس ناتوانی، تنگی نفس، ناتوانی در آرام بودن و لرزش.
خشکی دهان، تهوع، بی قراری، کج خلقی، ناامیدی، داشتن رفتار مضطرب و آشفته، خوابیدن بیشتر یا کمتر از میزان عادی و احساس منزوی بودن.

با سلام، علایم همگی ناشی از اضطراب است و جای نگرانی نیست و با مراجعه به متخصص روانپزشک یا مغز و اعصاب قابل کنترل است.