ل.ع
عنوان :

گلبول های سفید بالا

فوق تخصص نوزادان
سلام وقتتون بخیر
من یک دختر دو ساله دارم که چند وقت گذاشتمش مهد بعد از 3 روز مریض شد و به فاصله 20 روز دو بار سفالکسین مصرف کرد و هر بار که میرفت تب میکرد ولی دیگه نزاشتمش مهد و کلا خوب شد بعد از یک هفته آزمایش خون داد که گلبول های سفید خونش 20400 بود ولی آیتم های دیگه آزمایشش نرمال بودن خیلی نگرانم و این دوروز تعطیل که دکترش نیست نمیتونم صبر کنم ازتون خواهش میکنم جواب منو زود بدین.باید چکار کنم ؟

با سلام، می تواند در اثر عفونت ویروسی اخیر باشد، با این وجود تکرار آزمایش 2-4 هفته بعد کمک کننده است. موفق باشید

یک دنیا ممنونم جناب دکتر شاد و سلامت باشید