ز.ش
عنوان :

سرماخوردگی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
با سلام.نوزاد 35 روزه ای دارم که چند روزه خیلی عطسه میکنه و بعضی وقتها هم سرفه میکنه.15 روزش که بود سرما خورد.پیش متخصص اطفال که بردمش بهش شربت ستیریزین داد که اثری روش نداشت.الان هم فکر میکنم خیلی بدتر از دفعه ی قبل سرما خورده.بینی و سینش گاهی وقت ها خس خس میکنه.به نظرتون خودم بهش دارو بدم یا پیش یک متخصص دیگه ببرمش؟اگه بهش دارو بدم چه دارویی واسش خوبه که زودتر خوب بشه؟

خیلی ممنون.ببخشید یه سوال دیگه هم دارم.پیش یه دکتر دیگه هم بردمش.گفت گوشاش یه ذره چرک کرده.واسه سرماخوردگیش هم شربت آزیروسین و دیفن هیدرامین داد.به نظرتون استفاده از این شربتا واسه پسرم که چهل و سه روزشه اشکالی نداره؟مقدار شربت آزیروسین هم 5 سی سی گفتن بهش بدم.میشه بگید چند قطره میشه و ایا این مقدار براش زیاد نیست؟
سلام اقای دکتر.اگه میشه زودتر جواب بدید