م.ا
عنوان :

درد در کتف همسرم

متخصص طب فیزیکی و توانبخشی
باسلام و احترام سرکار خانم دکتر همسرم دو روز پیش گفت کتفش درد میکند علت را پرسیدم گفت درب ماشینش را بسته بعد از اون درد دارد. دیشب که کتفش را دیدم متوجه شدم ورم کرده است و از سمت چپش بزرکتر شده است. خواهش میکنم که راهنمایی کنید .
خودم هم نزدیک به دو ماه است که کف پاهایم درد دارم شدید . راهنمایی کنید بی زحمت اول پای چپ و بعد هر دو پا

سلام عکسی از کتف همسرتون بفرستید ایا درب ماشین به کتفشون برخورد کرده؟

شماره واتساپ دارید؟
درب به بدنشان نخورده است در آن لحظه این درد را احساس کرده است

با ادرس تلگرام @Saramah22 میتوانید در تماس باشید

به تلگرام ارسال شد