ل.ش
عنوان :

عفونت

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام آقای دکتر بنده حدود 3 سال پیش زمانی که از خواب بلند شدم متوجه شدم در هردوچشمم مگس پران و فلوتر وجود دارد همون موقع به متخصص شبکیه مراجعه کردم ایشون گفتن مشکلی نیست و منم دیگه پیگیری نکردم ولی همچنان در هر دو چشمم فلوتر وجود داره حالا بعد 3 سال رفتم برای سونوگرافی سینه و مشخص شد یکی از گره های لنفی سمت چپ بدنم کمی متورمه از یک پزشک پرسیدم گفتن شاید این عفونت توکسوپلاسموز باشه می خواستم بدونم آیا این عفونته ؟ یا اینکه من باید به پزشک زنان مراجعه کنم و این دو موضوع ربطی به هم ندارن ؟
و در حال حاضر 21 سالمه

توکسوپلاسموز چشمی با معاینه پشت اسلیت لامپ کاملا قابل تشخیصه
اگر چشم پزشکتون روی شبکیه علایم عفونت توکسو رو ندیده جای نگرانی نیست