م.خ
عنوان :

اسهال و تهوع

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام و عرض ادب مادر بنده 2 روز هست که دچار اسهال و تهوع شده اند و بدنشون ضعیف شده که باعث شده 2 بار زمین خوردند وبعضی اوقات سر درد و افت فشار هم دارند به دلیل بیماریهایی که دارند نتونستم دکتر ببرمشون
چون ایشان هم دیابت نوع 2 وهم مشکل ریه دارند بنده مشورت کردم گفتند احتمال ویروس هست
باز خواستم بدونم شما چه تشخیصی میدید وراه درمانشون چیه متدرک 70 سالشون هست

با سلام
درصورتی که تب مکرر نداشته باشن احتمال ویروسی بودن بیشتر مطرح است.
درمان جبران مایعات ازدست رفته با سرم و همزمان استفاده از داروی ضد اسهال مثل لوپرامید هست