م.م
عنوان :

افسردگی

متخصص روانپزشکی
حدود چهار ماه پیش با سردرد به متخصص مغزو اعصاب مراجعه کردم بعد از معاینه و ام آر آی گفتند بیماریم منشا روحی داره و جسمی نیست و مبتلا به افسردگی هستم و قرصهای ضد افسردگی تجویز نمودند (آسنترا ) و برای سردرد دکاپین الان حالم خیلی بهتر شده و به روانپزشک هم مراجعه کردم ایشون میگن باید قرص رو ادامه بدم و نیازی به مشاوره ندارم ولی خودم احساس میکنم باید حرف بزنم تا حالم خوب بشه
آیا مشکل من به صرف مصرف دارو برطرف خواهدشد

بهترین درمان مصرف دارو و روان درمانی هست که چندین جلسه بای به دکتر ای روانشناس بالینی مراجعه کنید

سلام ممنون از پاسخگویی پس روانپزشک برای من به جز تجویز دارو کاری نمیکند آیا روان درمان میتواند دارو هم تجویز کند یا اینکه من باید به هردو مراجعه کنن

نه روان درمانگر حق تجویز دارو ندارد

البته بعضز از روانپزشکان هستند که روان درمانی هم می کنند ولی تعدادشان کم هست

ممنون لطف کردید