م.م
عنوان :

سردردوچشم

متخصص چشم پزشکی
سلام من24سالمه، ک چشام هردوخشکی واستیگمات ومگس پران سمت چشم سمت راستم، عینک میزنم ونمره چشام1/25و1 75بیشتروقتاسردردقسمت چپ سرموچشمم دارم وگاهی همراه باجرقه های روشن مقابل هردوچشم دارم ک کم کم تمام دیدم رامیگیرد، موقه روزه گرفتن دچارجرقه های روشن وسردردمیشم سوالم اینه ایااین میگرن چشمی هست؟ وروزه برام ضررداره؟ البته پارسال بعدماه رمضان دچارمگس پران شدم.
؟؟
اقای دکتر جواب سوالم ندادین
پول واریزکردم

خیلی ممنون ازتوضیحاتتون اقای دکتر، فقدخاستم بدونم ایامیگرن چشمی درمانی داره ومگس پران هم درمانی داره
وایاممکنه این دوبیماری باعث نابینایی ویاضعف بیشترچشمام بشه؟