ا..
عنوان :

عفونت

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر دختر من 4 و نیم سالشه حدود 20 روز پیش ازمایش کامل براش انجام دادم کمی ویتامین d...کمی اهن بدنش کم بود ...بردمش میش متخصص گفت طبق ازمایش اینا کم داره یک کیلو هم وزن کم داره براش دارو و تقویتی نوشت هر چند زیاد تاثیری هم تو وزنش نداشت ...سوال دیگم اینه دقیقا تو این تابستان ماهم منطقه گرمسیری فک کنم حلو کولر بوده بینیش همش عفونت داره شربت اتریزومایسین 5 روز بهش دادم فایده نداره ...گفتم ببینم چکار کنم ....شربتا که دکتر تغذیه بهش داده عکسشون براتون میففرستم ....لطفا در مورد خوب شدن عفونت بینیش هم بفرمایید چکار کنم تب نداره ...شکم درد یا اسهال هم نداره ....فقط عفونت بینی داره با تشکر
شربت اموکسی کولا 400 هم بهش دادم اما عفونت بینیش خوب نشده به اون صورت الان تقریبا 9 روزه فقط هم عفونت بینی داره هیچ علاعم دیگه نداره

ممنونم دکتر