م.ک
عنوان :

سنگ کلیه با طول 69mm

متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی و ...
سلام یک سنگ کلیه دارم با طول 69 میلی متر و پیش متخصص هم نرفتم فعلا ..میخوام بدونم اگه سنگ رو بردارم دوباره کلیه م که کلیه ی سمت چپ هست کا میکنه یا نه و از کار افتاده .. 58 ساله هستم و تو سونوگرافی اندازه کلیه رو نرمال زده

سلام.سنگ شما نیاز به جراحی دارد.ولی به کلیه شما آسیب رسانده ولی بهر حال بعد از خروج سنگ و رفع انسداد احتمال بهبود عملکرد کلیه وجود دارد هرچند به سطح نرمال هیچ گاه نخواهد رسید.برای بررسی دقیق اسیب به عملکرد کلیه از اسکن هسته ایی استفاده میکنیم.بهرحال سنگ شما حتما باید جراحی شود تا از عوارض ان مانند کلیه بدون عملکرد،آبسه کلیه،عفونت ادراری،فشار خون و حتی بدخیمی کلیه

قیمت عمل چطوره و تا چتد تومن تموم میشه؟؟ تامین اجتماعی قبول میکنه ؟؟ بیمارستان دولتی میرم
دکتر کارم به دیالیز و بدون یک کلیه نمیرسه که؟؟ درسته؟

نه انشاالله به دیالیز نخواهد رسید
قیمت جراحی بستگی به نوع عمل(بسته یا باز) و نوع بیمارستان خصوصی یا دولتی متفاوت خواهد بود

مطب اینجانب شریعتی بالاتر از پل رومی کوچه نبوی پلاک2 واحد12 .جهت هماهنگی 09*****90488 یا 22399738

دکتر تشکر
سلام عمل های سنگ کلیه و pcnl رو تامین اجتماعی قبول میکنه؟؟ یعنی اگر به بیمارستان خود تامین اجتماعی بریم تخفیفی داره؟

بله.ولی وقت های عمل اونها طولانی هست و در هر بیمارستان تامین اجتماعی انجام نمی شود

اگر بیمه تکمیلی دارید در بیمارستان خصوصی قابل انجام هست و اگر نه بنده در بیمارستان دولتی دانشگاهی هم هستم در خدمتتون هستم

دکتر جان حدودا با بیمه تامین اجتماعی چقدر تمام میشود؟؟ نه بیمه تکمیلی ندارم
دکترجان واقعا تشکر
سلام یک لوله دابل جی بعد از عمل برام گذاشتن و این لوله رو بعد از کجا خارج میکنن و داخل مطب هم میتونه و یا بیمارستان چند روز بستری داره؟

از مجرای ادراری با سیستوسکوپ که یک وسیله اندوسکوپی هست خارج میشه.به پزشک معالج خودتون مراجعه کنید برای شما توضیح خواهد داد