ه.ا
عنوان :

لک سفیددرصورت

متخصص بیماری های کودکان
صورت دختر بچه دوساله ام لک سفیداورده دکترواسش نیستات وویتامین آ تجویز کرده بصورت موضعی امابهترنشده وداره بدتر میشه دلیل لک وراه درمان چیه
؟

سلام و عصر بخیر
بنده متوجه نشدم لکه ها در کجای بدنش هست؟

سلام صورت
لپ وچونه وپیشونیش

اغلب این لکه های سفیدتر از اطراف صورت در تابستان و یا زمانیکه آفتاب زیاد است اتفاق می افتد که در بعضی مقالات علمی نوشته شده که بدلیل ساخت کم رنگدانه در قسمتهایی از پوست است، و بعضی منابع علمی هم علت را نامعلوم گفتن.
بهرحال این لکه ها با افزایش سن به مرور برطرف میشن و علایمی بجا نمیگذارن و جای نگرانی نیست.
میشه با نرم کننده های پوست صورت و ضد آفتابهای معمولی که برای پوست کودک مناسب باشه تا حدی از میزانش کاست.
البته برای تشخیص قطعی این مورد باید پوست کودک از نزدیک دیده بشه تا مواردی مثل قارچ رد گردد.

ممنون اگه دلیلش قارچ باشه علایم بیماری چیه ؟
رنگ صورتش دورنگ شده دور بینی و بالای لبش تیره ترهست
بجزلک ها این مشکلو هم داره

اغلب این مسایل علایم هم را تقلید میکنند. در قارچ معمولا پوسته ریزی بیشتر دیده میشه و خارش نیز ممکن است وجود داشته باشه.
به همین دلیل برای رد علل کمتر شایع دیگر معاینه از نزدیک متخصص کودکان و یا پوست راهگشاست.
نگران نباشید و فقط پیگیر باشید

ممنون خیلی لطف کردید